Onze brievenbussen voor buiten - BG Boxes

Bienvenue sur BG Boxes

Onze brievenbussen voor buiten

La gamme buiten

Van de woonblokbatterij tot kleinere gehelen voor appartementsgebouwen alle brievenbussen van BG Boxes kunnen eenvoudig worden geplaatst en passen zich aan alle inkomsthallen, zoals traditionele stijlen.

 • Alubox

  Het model ALUBOX van BGboxes is een nieuwe brievenbus die volledig uit alu is vervaardigd. De kwaliteit, het design en de duurzaamheid zijn tegenwoordig in van deze nieuwe creatie ! Praktisch en efficiënt, individueel of samengesteld, de brievenbus ALUBOX past zich aan elke situatie aan. Ze kan zowel tegen een muur of op een houder geplaatst worden.

  Voir le catalogue
 • MX

  Het model MX van BGboxes is een nieuwe brievenbus voor meervoudig gebruik. Deze nieuwe creatie van BGboxes is voorzien van een klep en een antidiefstalstysteem, een kwaliteitsslot met 2 sleutels en een verwisselbare etikethouder, waardoor u gemakkelijk en in alle veiligheid de post kunt ontvangen. Dit model beantwoordt exact aan de reglementering en de normen van Belgische post.

  Voir le catalogue
 • Medinox

  De noblesse van het materiaal, en het prachtig design, maken van de MEDINOX van BGboxes een heel buitengewone brievenbus. Het ideaal volume aanvaard zonder probleem al uw post. Robuust, waterdicht en met de grootste zorg gehandvaardigd in onze ateliers, deze brievenbus zal uw woonplaats schitterend personaliseren.

  Voir le catalogue
 • Securinox

  Vandaag de dag ontvangen verschillende professionele groepen zoals apothekers, fotografen,technici,enz … postpakketten in groot formaat. Daarom hebben ze voor de ontvangst van deze te grote poststukken een alternatief nodig voor de traditionele brievenbus. De SECURINOX van BGboxes is de ideale oplossing voor dit probleem : Hij beschikt bovendien over een grotere stevigheid, een groot volume, een bestudeerd design, een handige en veilige gleuf.

  Voir le catalogue
 • Spacinox

  Advocaten, dokters en notarissen krijgen net als kmo’s vaak massa’s post in de bus. Een gewone brievenbus kan die hoeveelheid niet aan en verslikt zich al snel. De SPACINOX van BGboxes is de ideale oplossing voor dit probleem. Want de SPACINOX heeft alles te bieden wat u verlangt : het volume van een veelvraat, de duurzaamheid van inox en een onberispelijke waterdichtheid.

  Voir le catalogue