Over ons - BG Boxes

Over ons

BG Boxes

En volledig gamma voor binnen en buitenbrievenbussen of specifiek gebruik.

Esthetiek – betrouwbaar – functioneel, de BG boxes kunnen eenvoudig worden geplaatst en passen zich aan inkomhallen aan.

Volledig gamma

De BG Boxes zijn beschikbaar voor gebruik binnen en buiten. Ze bestaan in verschillende afwerkingen en kleuren en kunnen met veel accessoires afgemaakt worden.

De BG Boxes kunnen besteld worden in standaardformaten of op maat.

100% gemaakt in België

De BG Boxes zijn al jaren het resultaat van een lange kwaliteitsraditie en een geavanceerd ontwerp. De BG Boxes nieuwe generatie zijn volledig gemaakt en samengevoegd in België. Hun ontwerp is zo sneller, zoals hun onderhouden en hun reparaties.

Marktleider

Het BG Boxes gamma onderscheidt zich als leider van de markt van de binnen- en buitenbrievenbussen sinds 1957.

Ten eerste, in de maatschappij Bodart&Gonay die ons haar initialen « BG » gaf en sinds 2016, in de sprl BG Boxes die haar zijn huidige naam « BG Boxes », een nieuw visueel profiel en een belangrijk ontwikkelingspotentieel gaf.

Van het ontwerp tot de dienst van verkoop

De BG Boxes zijn gemaakt om lang te duren en zijn van enkele garantiejaren vergezeld gegaan. Ze kunnen ook op aanvraag hersteld worden of genieten in onze firma van beschikbare onderdelen.

Een sector in ontwikkeling

De BG Boxes verandert. Onderzoeken worden regelmatig verricht om het ontwerp of de veiligheid te verbeteren. Een bijzondere aandacht is besteed aan hun mogelijke connectiviteit.